Wie zijn de Onwijze Zorgwijven?

De Onwijze Zorgwijven werpen zich op als beschermvrouwen van medewerkers uit de zorg. Christi de Wolf is actrice en dramatherapeut, Barbara Breedijk is kleinkunstenaar en muziektherapeut.  Zij hebben beide veel ervaring in het werk in de zorgsector (het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk) en weten goed welke verschillende aspecten het vak met zich meebrengt.

Het duo wil zorgmedewerkers een hart onder de riem steken, in deze turbulente tijden van continue veranderingen buiten en binnen de organisatie, waarbij ze het hoofd koel houden en op deskundige wijze hun werk voortzetten.

Het zijn mensen op wie de maatschappij kan bouwen. Voor hen zingen en spelen de onwijze zorgwijven op een humorvolle manier. Om hen zo te waarderen en te stimuleren in alles wat ze doen. Want zonder hen geen zorg, zonder hen geen naastenliefde, zonder hen geen nachtrust, zonder hen geen lach. Lang leve de zorgwerkers!

Christi en Barbara geven nieuwe energie door hun levendige, meeslepende en muzikale bijdrage.
Ze delen hun passie voor muziek en theater met elkaar en met de zaal. Door hun ervaring met groepen en hun aanstekelijke chemie, weten zij als geen ander in te spelen op publiek!

Recente optredens:

  • Lied over ‘LEAN’ management geschreven voor teambijeenkomst 2017

  • Optreden op maat bij nieuwjaarsreceptie van Rode Kruis Ziekenhuis 2017

  • Muzikaal entertainment tijdens Kennemer Convergentie 2016